Kamionnal a világ körül - podcast
2022. szeptember 12. írta: Kertportál Magazin

Kamionnal a világ körül - podcast

pexels-caleb-oquendo-6856622.jpg

 

Mindig is izgatott a kérdés, hogy vajon a színfalakon túl mit csinál egy speditőr! Úgyhogy a mai adásban erről lesz szó.

 

Mondhatnánk úgy is, hogy A Szállító, de persze a speditőr azért jóval több ennél és legalább annyira kalandos és izgalmakkal teli az élete, mint kedvencünknek, Jason Statham-nak, a szállítónak.

Pribelszki Máriával beszélgettünk, aki 30 évet húzott le a szállítmányozás területén, még a vonalas telefonok idejében kezdve, a betárcsázós internet korszakán át a nagy GPS-szes világig.

Mennyit változott, hogyan néz ki logisztikában egy rendszerváltás, kormányváltás, gazdasági válság? Milyen kompetenciák kellenek ahhoz, hogy valakiből jó speditőr legyen? Mennyire kell bírja a stresszt? Milyen felelősségei vannak egy speditőrnek? Ezekről beszélgettünk ebben a tartalmas adásban.

Ha tetszett a videónk, iratkozz fel csatornánkra is!

 

Borítókép forrása: Pexels

A bejegyzés trackback címe:

https://kertportal.blog.hu/api/trackback/id/tr1217929975

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása