A legjobb zöldséges Pilisvörösvárról
2023. január 30. írta: Kertportál Magazin

A legjobb zöldséges Pilisvörösvárról

ligetizoldi5.jpg

Nem vagyunk elfogultak, de Pilisvörösváron van a legjobb zöldséges. Ez nem csak a saját véleményünk, a hozzájuk betérők is így vélekednek erről. Egy igazi családi vállalkozás és követendő példa is egyben.

Könnyen megakad az ember szeme azon a zöldségesen, akik Pilisvörösvár központi részén mindenki csak Ligeti Zöldiként emleget. Ez a családi vállalkozás egy nemmindennapi koncepcióval bűvöli el vásárlóit, kivitelezi legérdekesebb kívánságait, amit csak egy zöldséges megtehet, ráadásul igen aktív és kreatív social média kapcsolattartásuk van a vevőikkel. Nekem a Ligeti Zöldi a követendő példa és pont ebből az alkalomból meg is informáltam őket a zöldséges mindennapjairól.

Próbálnám leírni a rájuk leginkább jellemző tulajdonságokat, mint a csomagolásmentesen is kapható termények vagy a zöldségcsokrok, de inkább beszéljenek ők helyettem.

Hogyan indult a zöldséges vegyesbolt ötlete?

>>> A TELJES CIKK ITT OLVASHATÓ

A bejegyzés trackback címe:

https://kertportal.blog.hu/api/trackback/id/tr4818037622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása