5 praktikus kertészdoboz őszre
2022. szeptember 02. írta: Kertportál Magazin

5 praktikus kertészdoboz őszre

 

Összegyűjtöttük a leghasznosabb kertészdobozokat őszre, hogy gondolkodni se kelljen és a válogatást is megspóroltuk neked.

mehecskebarat-kerteszdoboz-borito.jpg

 

A praktikus kertészdoboz bárkinek a kedvence lehet, akik tudatosan és tematikusan szeretnék a kertjüket beültetni, tervezni, alakítani. Nézzük sorra a dobozokat!

 

Akertészdobozoknak több változata van, mert tematikusan az volt a célunk, hogy olyan boxokat hozzunk létre, hogy praktikus kertészdoboz kialakítások legyenek. Legyen az a vintage hangulat kedvelőinek szóló, a méhecskéket védő. Vagy akár a chilikedvelőké, a kertészdobozok mindenki számára kiváló ajándékok lehetnek.

Vintage kert a falu hangulat jegyében

A falusi hangulathoz azok a régi fajok kellenek, melyek manapság talán már-már újra divatba kezdtek jönni, de még sokan nem ismerik. Nagymamáink kertjében gyakran találkoztunk vele.

A Vintage kert kertészdoboz alapvetően évelőkkel és egynyáriakkal van tele, közel 100 nm-nyi terület beültetésére is alkalmas mennyiséggel.

Rovarbarátok kertészdobozai

Hasznos rovarokra minden kertnek szüksége van. Gondoljunk csak bele, hogy a méhecskék nélkül alig van beporzás. Ugyanúgy a lepkék is rengeteg növény beporzásáért felelnek. Így került bele a dobozokba a Lepkebarát kert és a Méhecskebarát kert kertészdobozok szelekciója.

A CIKK FOLYTATÁSA >>> https://www.kertportal.hu/5-praktikus-kerteszdoboz-oszre/

A bejegyzés trackback címe:

https://kertportal.blog.hu/api/trackback/id/tr3817922483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása