Sötét lakások szobanövényei
2022. augusztus 22. írta: Kertportál Magazin

Sötét lakások szobanövényei

szobanoveny-hova-tegyem-1536x1040.jpeg

Gyakori kérdés nem csak a kezdő kertészeknél, hogy vajon egy sötét lakásba hova tegyük a szobanövényeket? Sötét lakások szobanövényei ugyanúgy igénylik a fényt és most egy nyíllevelen mutatom meg a tudnivalókat.

Avideóban a sötét lakások szobanövényei lesznek a fő téma, mégpedig az, hogy vajon hova is tegyük őket lakáson belül?

Ez a kérdés főleg a színeslevelű levéldísznövényeknél lesz érdekes, mert azok tipikusan olyan növények, hogy sötétben vagy nem elegendő fényben teljesen vissza tudnak zöldülni.

A sötét lakások szobanövényeihez pár tipp

Ha tetszett a videó, akkor iratkozz fel a csatornánkra!

Nem minden szobanövénynek van ugyanolyan igénye, de a színes levéldísznövényeknél ezekre a videóban említett dolgokra kell odafigyelni.

De természetesen itt nem áll meg a tudomány, mert vesszük hamarosan sorra a különböző szobanövényeket, nem csak a sötét lakások szobanövényeit, hanem úgy mindenfélét és igazi tudora leszel a lakáskertészkedésnek!

TOVÁBB A TELJES CIKKRE: https://www.kertportal.hu/sotet-lakasok-szobanovenyei/

A bejegyzés trackback címe:

https://kertportal.blog.hu/api/trackback/id/tr9117913347

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása